Vésőkalapács SDS 1050W, koffer

58G875

Gyártói garancia: 3 év.

A professzionális SDS-max GRAPHITE vésőkalapács teljesítménye 1050 W, munkaigényes installációs és bontási munkálatokhoz alkalmas. A kalapácsot biztonságos és kényelmes munkavégzés jellemzi, a főfogantyú és a D típusú fogantyú csúszásgátló anyaggal bevonva, továbbá az oldaltartó szabályozható dőlésszögű. Ezen túlmenően a főmarkolat széles, kényelmes kapcsológombbal rendelkezik. Az SDS-max tokmány 12-fokozatban állítható, melynek révén a véső precízen hozzáigazítható a végzett munkához. Az üté... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

A termékre a gyártó 3 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Vésőkalapács SDS Max 1050 W, koffer 58G875, GRAPHITE

Vésőkalapács SDS Max 1050 W, koffer 58G875, GRAPHITE - professzionális szerszám, amelyet intenzív telepítési és bontási munkákhoz terveztek. A kalapácsot a biztonság és kényelmes használat jellemzi, köszönhetően a csúszásgátló anyaggal bevont fő markolatnak és a bármilyen szögben beállítható, "D” típusú kiegészítő markolatnak. 12-fokozatú vésőpozícionáló rendszer lehetővé teszi a véső állásának pontos, az éppen végzett munkához illő beállítását. A hajtóműház alumíniumötvözetből készült, ami ellenálló a sérülésekre és hatékonyan vezeti el a hőt.

Termékjellemzők:

SDS vésőkalapács

Széles, kényelmes kapcsológomb

SDS-max markolat

12-fokozatú vésőpozícionáló rendszer

Alumíniumötvözetből készült hajtóműház

A készlet tartalma: SDS-max lapos véső, SDS-max önélező véső, orsózsír, kendő

Hordozókoffer

Műszaki paraméterek:

Teljesítmény: 1050 W

Fordulatszám: 2100 rpm

Ütésszám: 2100 ütés/perc

Ütési energia: 10 J

Markolattípus: SDS MAX

Tömeg: 5,41 kg

A professzionális SDS-max GRAPHITE vésőkalapács teljesítménye 1050 W, munkaigényes installációs és bontási munkálatokhoz alkalmas. A kalapácsot biztonságos és kényelmes munkavégzés jellemzi, a főfogantyú és a D típusú fogantyú csúszásgátló anyaggal bevonva, továbbá az oldaltartó szabályozható dőlésszögű. Ezen túlmenően a főmarkolat széles, kényelmes kapcsológombbal rendelkezik. Az SDS-max tokmány 12-fokozatban állítható, melynek révén a véső precízen hozzáigazítható a végzett munkához. Az ütési energia értéke 10 J, az ütés frekvenciája 2100 ütés percenként. Az erőátviteli szerkezet burkolata a mechanikus sérülésekkel szemben ellenálló és a magas hőmérsékletet elvezető alumínium ötvözetből készül. A vésőkalapács készlethez SDS-max lapos véső, SDS-max önélesítő véső, orsó kenőanyag, törlőruha és szállító doboz/táska tartozik.

Bontókalapács SDS max 1050 W, fordulatszám 450 min⁻¹, ütés 2500 1/perc, ütési energia 10 J, tömege 5,41 kg, tartozékok: 1 sds-max lapos véső, 1 sds-max önélező véső,orsozsír, kendő, hordozókoffer

58G875

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 5 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password