Akkus szénkefementes körfűrész, Energy+ 18V, 165x20mm, Akku nélkül!

58G023

Gyártói garancia: 3 év.

Az Energy+ 18V GRAPHITE kefe nélküli körfűrész egy 165 mm külső átmérőjű pengével rendelkező nagy teljesítményű elektromos szerszám fa és más faalapú anyagok vágásához. A fűrész párhuzamos vezetéssel van ellátva a precíz vágásokhoz. A fűrész használata egyszerű és kényelmes. A vágási szög és a vágásmélység beállítása szerszámok nélkül történik, a paraméterek beállítását pedig speciális skálák segítik. A termék jellemzői: kefe nélküli motor, alumínium alap, lézermutató, állítható vágási mélység, ... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

A termékre a gyártó 3 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Körfűrész Energy+ kefe nélküli 18V GRAPHITE 58G023

Nagy teljesítményű elektromos szerszám 165 mm külső átmérőjű fűrésztárcsával, fa és egyéb faszerű anyagok vágására A készletben megtalálható a precíz hosszvágásokhoz szükséges párhuzamvezető. A körfűrész kezelése egyszerű és kényelmes. A vágási szög és mélység szabályozása szerszám nélkül elvégezhető, a paraméterek beállításában pedig speciális skálák segítenek.

Termék jellemzői:

kefe nélküli motor

alumínium talp

lézeres mutató

beállítható vágási mélység

beállítható vágási szög

gumiborítású markolat

porelszívóhoz csatlakoztatható

Műszaki adatok

akkumulátor feszültsége: 18 V

fordulatszám: 0-4200–34000 perc⁻¹

ferde vágás tartománya: 0° ÷ 45°

fűrésztárcsa: 165" x 20 m

vágható anyagvastagság: merőlegesen - 52 mm, 45°-os szögben - 35 mm

Az Energy+ 18V GRAPHITE kefe nélküli körfűrész egy 165 mm külső átmérőjű pengével rendelkező nagy teljesítményű elektromos szerszám fa és más faalapú anyagok vágásához. A fűrész párhuzamos vezetéssel van ellátva a precíz vágásokhoz. A fűrész használata egyszerű és kényelmes. A vágási szög és a vágásmélység beállítása szerszámok nélkül történik, a paraméterek beállítását pedig speciális skálák segítik. A termék jellemzői: kefe nélküli motor, alumínium alap, lézermutató, állítható vágási mélység, állítható vágási szög, gumibevonatú fogantyú, porelszívó csatlakozó. Műszaki adatok: akkumulátor feszültsége 18 V, fordulatszám 0-4200 rpm, ferde vágási tartomány 0° ÷ 45°, penge 165 x 20 mm, vágási vastagság: derékszögben - 52 mm, 45°-os szögben - 35 mm.

Akkumulátor nélküli, kefe nélküli körfűrész 18 V, Li-Ion, 165 x 20 mm-es penge, 4200 fordulat / perc, vágás 0-45 ° szögben, mélységmetszetek 52/35 mm (90 / 45º), lézermutató, súly 2,95 kg, tartozékok: párhuzamos útmutató

58G023

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 16 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password