Állvány fúrógéphez

56H655
GRAPHITE fúrógép állvány (ref.sz. 56H655), mely lehetővé teszi a kézi fúrógép oszlopos fúrógépként történő használatát. Merőleges fúráshoz rendeltetett, maximálisan 60 mm lökethosszal, a maximális munkavégzési magasság 400 mm. A befogó tokmányban a piacon elérhető fúrók zöme rögzíthető, mind a legnépszerűbb 43 mm karima átmérőjű, mind a 42, 38 és 25 mm karima átmérőjű fúrók adapter közbeiktatásával. Az állvány feje 0˚ és 90˚ közötti szögben üzemelhet. A mélységmérő segítségével a fúrás mélysége ... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

GRAPHITE fúrógép állvány (ref.sz. 56H655), mely lehetővé teszi a kézi fúrógép oszlopos fúrógépként történő használatát. Merőleges fúráshoz rendeltetett, maximálisan 60 mm lökethosszal, a maximális munkavégzési magasság 400 mm. A befogó tokmányban a piacon elérhető fúrók zöme rögzíthető, mind a legnépszerűbb 43 mm karima átmérőjű, mind a 42, 38 és 25 mm karima átmérőjű fúrók adapter közbeiktatásával. Az állvány feje 0˚ és 90˚ közötti szögben üzemelhet. A mélységmérő segítségével a fúrás mélysége precízen meghatározható. A kar segítségével a fúró függőleges irányban precízen vezethető, a visszahúzó rugó automatikusan felemeli a fúrót a kar elengedése után. A szolíd öntöttvas talp növeli az egész szerkezet stabilitását, ami garantálj a precíz munkavégzést. A talp mart munkafelülete vájatokkal rendelkezik a befogó szorítók és a satuk rögzítéséhez. Az állvány a talpban található négy furaton keresztül rögzíthető a munkapadhoz. A GRAPHITE márka a professzionális igényeket kielégítő elektromos szerszámok széles választékát kínálja.

Fúrógép állvány, max. lökethossz 60 mm, max munkavégzési magasság 400 mm, karima átmérő 43 mm , redukciós adapter (42, 38 és 25 mm). Az állvány feje 0˚ - 90˚ terjedelemben üzemel, mart felületű öntöttvas talp.

56H655

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 16 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password