Körfűrészlap keményfém fogakkal, 216x30mm, 60 fog, universal

55H547
Körfűrészlapok HM hegyekkel GRAPHITE (ref. 55H547), külső átmérő 216 mmés belső 30 mm, van 60 fogak, nagyobb vágási sebességet tesz lehetővé. Körfűrészlapok a fogak speciális kialakításán és speciális keményfém alkalmazásán alapulva. Univerzális körfűrészlapok, amelyeket nem kell cserélni a vágandó anyag cseréjénél. Az FWF fogak különleges kialakításának és a fésű széles részének köszönhetően garantálják az erőt. Különböző típusú anyagok, pl. acél- és alumíniumprofilok és más színesfémek, példáu... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Körfűrészlap keményfém fogakkal, 216 x 30 mm, 60 fog, univerzális, 55H547, GRAPHITE

Körfűrészlap keményfém fogakkal, 216 x 30 mm, 55H547, GRAPHITE - sokoldalúsága miatt otthoni barkácsolásra kiválóan alkalmas. Használható fa és alumínium, színesfémek és ötvözetek, valamint műanyagok vágására is. Csak rögzítse a fűrészlapot a szerszámba, és máris elkezdheti a munkát.

A szerszám acélból készült, ami hosszú élettartamot biztosít. Különlegessége a „silent line", egy olyan megoldás, amely csökkenti a körfűrészlap okozta zajt.

Termékjellemzők:

Körfűrészlap

Univerzális

Alkalmas OSB lapok, rétegelt lemez, ágak, laminált lapok, vékony acél alumínium profilok és más színes fémek, mint például réz illetve műanyagok, kis szegekkel szegelt fa stb. vágására.

Silent line - zajcsökkentő megoldás

Speciális, geometrikusan profilozott fogak

Különböző fűrészlap átmérők

Műszaki adatok:

Külső átmérő: 216 mm

Belső átmérő: 216 mm

30 mm + redukciók (25,4/20 mm 16 mm)

Fogak száma: 60

Anyaga:

Acél

Körfűrészlapok HM hegyekkel GRAPHITE (ref. 55H547), külső átmérő 216 mmés belső 30 mm, van 60 fogak, nagyobb vágási sebességet tesz lehetővé. Körfűrészlapok a fogak speciális kialakításán és speciális keményfém alkalmazásán alapulva. Univerzális körfűrészlapok, amelyeket nem kell cserélni a vágandó anyag cseréjénél. Az FWF fogak különleges kialakításának és a fésű széles részének köszönhetően garantálják az erőt. Különböző típusú anyagok, pl. acél- és alumíniumprofilok és más színesfémek, például réz, műanyagok, apró szegekkel ellátott fa, OSB-lemezek, rétegelt lemez, ágak, rétegelt lemezek stb. A kompenzációs vágások használata csökkenti a zajszintet, és a rések növelik a penge és a vágás pontossága. A körfűrészlapok gondoskodnak a tiszta vágásról.

55H547

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 16 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password