• Új

Körfűrész 1500W, 185x20mm

58G492

3lata_PL.pngGP017.pngGP055.pngGP056.pngGP130.png

Gyártói garancia: 3 év.

GRAPHITE körfűrész, motor teljesítmény 1500W, 5800/min. fordulatszám. A gép alkalmas a 185 mm külső átmérőjű tárcsákkal való működtetésre és lehetővé teszi max. 65 mm vastagságú anyagok vágását. Szintén lehetőség van max. 45° szögben vágni. A dőlésszög állítása és a vágási mélység szabályozása a szerszám használata nélkül történik - a vágási paraméterek beállítását segíti a speciális skála. Az felhasználó biztonságára a véletlen elindítás ellen védő biztonsági kapcsoló ügyel. A gép kényelmes és ... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

PandaSzerszam.hu

A termékre a gyártó 3 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

GRAPHITE körfűrész, motor teljesítmény 1500W, 5800/min. fordulatszám. A gép alkalmas a 185 mm külső átmérőjű tárcsákkal való működtetésre és lehetővé teszi max. 65 mm vastagságú anyagok vágását. Szintén lehetőség van max. 45° szögben vágni. A dőlésszög állítása és a vágási mélység szabályozása a szerszám használata nélkül történik - a vágási paraméterek beállítását segíti a speciális skála. Az felhasználó biztonságára a véletlen elindítás ellen védő biztonsági kapcsoló ügyel. A gép kényelmes és biztos vezetését a széles fogási felületű legömbölyített segédmarkolat biztosítja. A felhasználó számára látható helyen kapott helyet az elektromos szerszám hálózatra csatlakoztatását és a készenlétet jelző kiejlző. A tárcsa fő védőlemeze alumínium ötvözetből készült. A berendezéssel integrált lézeres mutató megkönnyíti a vágás irányának kijelölését. A felszereléshez tartozó párhuzamos vezetősín lehetővé teszi a körfűrész precíz vezetését az anyag széle mentén.

Kézi körfűrész 1500W, tárcsa 185x20 mm, fordulatszám 5800 min⁻¹, ferde vágás 0-45º , vágási mélység 65/43 mm (90º/45º ), lézer <1 mW, tömege 4.3 kg, mélység és vágási szög szabályozás, tartozék: párhuzamos vezető sín

3D termékbemutató:

58G492

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 8 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password