Merülőfűrész 1200W, 165mm

58G495

3lata_PL.pngGP055PL_.pngGP056_PL.pngGP056PL.png

Gyártói garancia: 3 év.

Az 1200 W teljesítményű GRAPHITE merülő körfűrész precíz berendezés fa, laminált anyagok, vagy alumínium vágásához. A merülő körfűrész felépítése lehetővé teszi mély vágások készítését az anyag tetszőleges helyén - nincs szükség a vágást a szélén kezdeni, ahogy a hagyományos körfűrészek esetében. A berendezés 165 mm átmérőjű tárcsákkal működik és sebessége 2200-5200 ford/perc tartományban szabályozható. A nagyobb precizitás érdekében, vagy a hosszabb formattáló vágásokhoz ajánlott vezetősínt alk... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

A termékre a gyártó 3 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Az 1200 W teljesítményű GRAPHITE merülő körfűrész precíz berendezés fa, laminált anyagok, vagy alumínium vágásához. A merülő körfűrész felépítése lehetővé teszi mély vágások készítését az anyag tetszőleges helyén - nincs szükség a vágást a szélén kezdeni, ahogy a hagyományos körfűrészek esetében. A berendezés 165 mm átmérőjű tárcsákkal működik és sebessége 2200-5200 ford/perc tartományban szabályozható. A nagyobb precizitás érdekében, vagy a hosszabb formattáló vágásokhoz ajánlott vezetősínt alkalmazni, mely a GRAPHITE márka ajánlatában szintén megtalálható. A maximális vágási mélység a vezetősín nélkül 57 mm, míg a vezetősínnel 52 mm. A berendezés mélységhatárolóval, precíz skálával és mutatóval került felszerelésre, lehetővé téve a mélység egyszerű beállítását vezetősín használatával, vagy anélkül. A merülő körfűrész a vezetősín hézag szabályozó rendszerrel rendelkezik és lehetővé teszi a vágási szög 0-47° tartományban történő állítását.  A fűrésztárcsa védőlemeze alumínium, a berendezés oldala úgy került kialalkításra, hogy minimalizálja a tárcsa és a berendezés oldala közötti távolságot. Ezt azt jelenti, hogy a vágás akadálytól, pl. faltól való minimális távolsága mindössze 11,5 mm. A berendezés porszívóhoz csatlakoztatható forgó forgácskidobóval került felszerelésre.

Merülő körfűrész 1200W, tárcsa 165 x 20 mm, fordulatszám 2200-5200 min⁻¹, vágási szög 0° - 47°, vágási mélység 57/52 mm (léc nélkül/léccel), lézeres mutató, tömeg 4.6 kg, tartozék: hatlapú kulcs

58G495

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 9 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password