Orrfűrészlap, HM, 152x19x1.25mm, 6TPI

56H033
Orrfűrész fűrészlap GRAPHITE a hosszáról 152 mm és 6 hüvelyk hosszú fogakkal rostcement, gipszkarton, beton, üvegszál és gyantával megerősített kompozitok szablyafűrészekkel történő vágására használják. Az anyagok maximális vastagsága: 100 mm. Felújítási, építési és bontási munkákban, valamint otthoni amatőr munkákban használják. Lehetővé teszi az egyenes vágást. A fűrészlap a hagyományos módszerekhez képest kevesebb port termel vágás közben. Lehetővé teszi a vágást a széléhez közel és nehezen ... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Orrfűrészlap, HM, 152 x 19 x 1,25 mm, 6TPI 56H0033, GRAPHITE

Orrfűrészlap, HM, 152 x 19 x 1.25 mm, 6TPI 56H0033, GRAPHITE - a legkeményebb csiszolóanyagok, például szálcementlapok (6-100 mm), gipszkarton és betonlapok, üvegszállal erősített kompozitok és gyanták (6-100 mm) megmunkálására is alkalmas. Felújítási, építési és bontási munkákban, valamint az otthoni ezermesterkedésben lehet hasznos. Gyors, tiszta (csorbulásmentes) és egyenes vonalú vágást biztosít. A fűrészlap használata többszörösen alacsonyabb porkibocsátással jár, mint amilyen a hagyományos, például gyémánt- vagy korundtárcsával történő vágás során keletkezik. Lehetővé teszi az élközeli és nehezen hozzáférhető helyen történő vágást is.

Termékjellemzők:

Orrfűrészlap

Max. 365 mm vastagságú, kisméretű téglákhoz

Vágható anyagok: szálcementlapok (6-100 mm), gipszkarton és betonlapok, üvegszállal erősített kompozitok és gyanták (6-100 mm)

Gyors és tiszta vágás

Kevesebb por keletkezik a vágás során

Lehetővé teszi az élközeli és nehezen hozzáférhető helyen történő vágást

Műszaki paraméterek:

Méretek: 152 x 19 x 1,25 mm

Fogosztás: 4,3 / 6 TPI

Anyaga:

Szinterezett karbid vidia - HM (TCT)

Orrfűrész fűrészlap GRAPHITE a hosszáról 152 mm és 6 hüvelyk hosszú fogakkal rostcement, gipszkarton, beton, üvegszál és gyantával megerősített kompozitok szablyafűrészekkel történő vágására használják. Az anyagok maximális vastagsága: 100 mm. Felújítási, építési és bontási munkákban, valamint otthoni amatőr munkákban használják. Lehetővé teszi az egyenes vágást. A fűrészlap a hagyományos módszerekhez képest kevesebb port termel vágás közben. Lehetővé teszi a vágást a széléhez közel és nehezen elérhető helyeken.

Orrfűrész fűrészlap, HM, 152 x 19 x 1.25 mm, 6TPI, fogmagasság 4,3 mm. Alkalmazás: cellás betonhoz, vörös téglához, üvegszállal és műgyantával (6-100 mm) megerősített szálcement (6-100 mm) kompozitokhoz.

56H033

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 16 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password