Géptartó táska Energy+, 2részes, 58G092(42x21x24cm)+58G093(49x31x44cm)

58G088

Gyártói garancia: 3 év.

A tartós GRAPHITE Energy + szerszámtáskák teleszkópos fogantyúval és kerekekkel ellátott kereten biztosítják a mobilitást a munkahelyen. A táskák nagy kapacitása sok elektromos szerszámnak, kéziszerszámnak és tartozéknak ad helyet. Erős, sűrű szövésű, belül laminált anyag garantálja a tartósságot, a kopásállóságot és a nedvesség és a kedvezőtlen időjárási viszonyok elleni védelmet. Egy nagy, 42 literes (46 x 24 x 45 cm) táska kerekekkel, teleszkópos fogantyúval és 11 külső zsebbel van felszerelv... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

A termékre a gyártó 3 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

A tartós GRAPHITE Energy + szerszámtáskák teleszkópos fogantyúval és kerekekkel ellátott kereten biztosítják a mobilitást a munkahelyen. A táskák nagy kapacitása sok elektromos szerszámnak, kéziszerszámnak és tartozéknak ad helyet. Erős, sűrű szövésű, belül laminált anyag garantálja a tartósságot, a kopásállóságot és a nedvesség és a kedvezőtlen időjárási viszonyok elleni védelmet. Egy nagy, 42 literes (46 x 24 x 45 cm) táska kerekekkel, teleszkópos fogantyúval és 11 külső zsebbel van felszerelve. A 18,5 l (41 x 21 x 24 cm) közepes méretű táska állítható vállpánttal, fogantyúval a táska hordozásához, 8 belső zsebbel, 2 kampóval szerszámokhoz és 7 külső zsebbel rendelkezik. Az elemek és egyéb elemek a tépőzáras hevederekkel rögzíthetők a mozgás ellen.

Két Energy + táska készlet: nagy táska kerekes fogantyúval, méretei 46 x 24 x 45 cm, 42 l, poliészter, + közepes táska, hosszabbító, méretek 41 x 21 x 24 cm, 18,5 l, poliészter

58G088

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 7 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password