• Új

lapátvéső SDS Max 50x400 mm, 25 st.

57H550
SDS Max GRAPHITE véső (ref. 57H550) 50 mm széles és 400 mm hosszú, olyan anyagok megmunkálásához, mint a beton, üreges tégla, tégla és kő. A véső szöge 25 fokos, ami lehetővé teszi a csempék aláásását és sérülés nélküli letépését. Építési és bontási munkákhoz elengedhetetlen. Hasznos az építési és bontási munkálatok során. A csempe vagy vakolat kivésésekor, a falazatba kábeleknek szánt csatornák vágásakor és falak bontásakor használható.... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

PandaSzerszam.hu

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Laposvéső SDS Max 50 x 400 mm, 25 fokos, 57H550 GRAPHITE - olyan anyagok vésésére tervezték, mint beton, üreges tégla, tégla, laza kőzet. Nélkülözhetetlen építési és bontási, általános véső és törő munkák során, csempeleszedéshez. Elengedhetetlen eszköz fali kábelezésnél, helyiségek felújításánál, belső terek alakításánál, falbontásnál. A véső alakja kiváló teljesítményt garantál. A vésőt különösen hosszú élettartam és megbízhatóság jellemzi.

Termékjellemzők:

Csempeleszedő véső

Befogatás típusa: SDS Max

Hajlítási szög: 25 fok

Tégla, laza kőzet, üreges tégla, beton vésésére és széttörésére tervezték.

Csomagolás: akasztó matricával + zsugorfólia

Műszaki adatok:

Szélesség: 50 mm

Hossza: 400 mm

SDS Max GRAPHITE véső (ref. 57H550) 50 mm széles és 400 mm hosszú, olyan anyagok megmunkálásához, mint a beton, üreges tégla, tégla és kő. A véső szöge 25 fokos, ami lehetővé teszi a csempék aláásását és sérülés nélküli letépését. Építési és bontási munkákhoz elengedhetetlen. Hasznos az építési és bontási munkálatok során. A csempe vagy vakolat kivésésekor, a falazatba kábeleknek szánt csatornák vágásakor és falak bontásakor használható.

57H550

Egyéb termék adatok

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 16 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password